Det får du hos OTK 

 
Hos OTK er du en del af et fællesskab, hvor vi mødes for at dyrke vores fælles passion for triathlon. Der er fællestræning næsten hver dag året rundt, og vi har derudover mange sociale arrangementer.

Klubben henvender sig til både begyndere, øvede og elitetriathleter. Så uanset om du aldrig har siddet på en racercykel før, eller du allerede har mange kilometer i benene, så har vi et tilbud, der passer til dig.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du får ud af at melde dig ind i OTK. 

Træning

Hvis du vil tage din træning til det næste niveau, så er fællestræning i OTK en oplagt måde at gøre det på.

Fordelen ved at træne sammen med andre er, at du bliver motiveret til at give den ekstra gas under træningen. Vores dygtige trænere sørger for, at træningen forgår ud fra et fastlagt program, så du får mest muligt ud af din træning.

Programmerne er fastlagt således, at der er progression i træningen igennem året. På den måde kan du bruge fællestræning i OTK til at forberede dig til dit næste løb.

Fællestræning i OTK inkluderer:

Svømmetræning – vandtider 5 gange om ugen!

Hos OTK har du adgang til fælles svømmetræning hele fem gange om ugen. Hvis du aldrig har svømmet før, så kan vi hjælpe dig med at lære det. Der er svømmetræning for begyndere hver mandag kl. 21. Om sommeren svømmer vi udendørs i Odense Friluftsbad.

Cykling – Udendørs, spinning og på cykelbanen

I sommerhalvåret er der fælles cykeltræning om onsdagen, ligesom vi året rundt kører en lang tur om søndagen. Du kan køre på en racercykel eller en triathlon / enkelstartscykel, men der gælder særlige regler for kørsel i grupper på sidstnævnte. Om vinteren har vi adgang til at køre på Odense Cykelbane en gang om ugen. Klubben har banecykler, som du kan låne. Er du til spinning så har vi 10 spinningcykler i vores klubhus, som man gerne må komme forbi og låne til en omgang spinning. 

Løbetræning

Der er fælles løbetræning hver tirsdag året rundt. Her fokuserer vi som oftest på intervaller og tempoløb. Derudover løber vi en tur om lørdagen, hvor der er fokus på udholdenhed. Her kan helt nye møde op.

Hvis du har lyst til at prøve at træne med os, kan du møde op til en gratis prøvetræning. Læs mere om prøvetræning her.

Du kan de forskellige træningstider i træningskalenderen – se mere her

Fællesskab

I OTK lægger vi stor vægt på, at der er et godt sammenhold i klubben. Derfor har vi i løbet af året en række sociale arrangementer, hvor vi mødes og hygger med hinanden. Det gælder for eksempel den årlige klubfest, hvor vi også uddeler præmier til vinderne af årets OTK Cup, som er en intern turnering, der løber hen over året.

Derudover deltager vi ofte i stævner, hvor vi mødes og hepper på hinanden.

Viden og inspiration

Der er ca. 400 medlemmer i OTK, og mange har en stor viden om triathlon, træning, kost og ernæring, teknik og meget andet. I klubben afholder vi løbende arrangementer, hvor trænere og medlemmer holder spændende oplæg om triathlon og træning. Der er derfor god mulighed for at suge til sig, hvis du er ny i triathlon og gerne vil lære fra de erfarne atleter.

Børn- og ungetræning

Triathlon behøver ikke kun at være for mor og far. OTK tilbyder også træning for børn og unge. På den måde gør vi triathlon til en sport for hele familien.

Børn ned til 5 år kan gå til børnesvømning. Yngre kan komme med mor og far i varmtvandsbassinnet. Læs mere om børnesvømning her.

Derudover kan børn ned til 3 – 4 år deltage i Tarzan-gymnastik, hvis der er en forælder med. Læs mere om Tarzan-gymnastik her.

OTK tilbyder også træning for unge i alderen 10 – 18 år. Læs mere om børne- og ungdoms træning her.
 
Odense Triathlon Klub - Adamsgade 2 - 5000 Odense C - Tlf. 40385510