Ungdomstræner
Andreas Schilling
Beskrivelse

Ungdomstræner 

Professionel triatlet, OL deltager i Rio 2016. Jeg har mine rødder i Fredericia, hvor jeg selv startede med sporten som en lille knægt. Jeg lever min drøm som proffesionel og rejser hele verden rundt til stævner.
Jeg har været ungdomstræner i OTK siden 2014. Jeg elsker den energi og entusiasme som de unge kommer med til træningen hver eneste gang.
 
Se hele beskrivelsen
Daniel Nykvist Larsen
Beskrivelse

Ungdomstræner

 
Se hele beskrivelsen
Lea Hoffmann
Beskrivelse

Ungdomstræner

 Jeg er tidligere svømmer og aktiv triatlet. Jeg har været svømmetræner i 4 år og har været aktiv triatlon træner for vores ungdomshold siden 2014. Derudover er jeg kæmpe tri-nørd og elsker alt ved denne fantastiske sport. Til dagligt driver jeg mit eget firma, som illustrator.

Se hele beskrivelsen
Sidsel Agger
Beskrivelse

Ungdomstræner

 
Jeg har svømmet hele mit liv, og været konkurrencesvømmer igennem de sidste 8 år. Jeg har i løbet af de sidste 7 år også været svømmetræner for alle aldre (baby-voksen) på næste alle niveauer. Jeg har generelt været rigtig glad for vand og vandaktiviteter, og denne glæde for vand vil jeg gerne kunne give videre, igennem mit arbejde som svømmetræner. Pt. Studerer jeg til Kemi ingeniør på SDU, hvor jeg er begyndt på Diplomingeniør uddannelsen. Jeg glæder mig til at møde jer ude i svømmehallen, og få muligheden for at give ud af min glæde for sporten. 
Se hele beskrivelsen
Tine Koefoed
Beskrivelse

Børne og ungdomsudvalget

Jeg hedder Tine Koefoed og startede i klubben som svømmetræner i 1998, tror jeg det var…

Jeg blev dog hurtigt vildt med selv at være aktiv, og var med en del år i elite og subelite-gruppen i klubben.

Jeg blev gift med Jens Koefoed, og sammen fik vi en søn, som gerne ville svømme. Derfor valgte jeg at hjælpe med til at starte børnesvømning op i klubben, og nu føler jeg, der er brug for en repræsentant i bestyrelsen, der varetager børn og ungdomsafdelingens interesser. Det håber jeg, at jeg kan være den rette til.

Jeg vil også fortsat arbejde på at der er gode trænere på kanten til børnesvømning om lørdagen. Trænere, der motiverer til livslang glæde ved vand og at forstår at leg er centralt, når børn skal lære at svømme.

Mit ønske er, at fastholde og styrke det gode fællesskab, der findes i ungdomsgruppen. I samarbejde med trænerne og forældrene ønsker jeg at skabe rammer for fortsat sportslig udvikling, samtidig med at vi kan rumme bredden i truppen, der spænder vidt både alders og niveaumæssigt.

Lidt mere konkret, så håber jeg vi kan arrangere samlinger og træningsdage, hvor der svedes, grines, spises og konkurreres i stor stil.

Jeg håber, nogen vil hjælpe mig med denne opgave, og hvis du har lyst, så send mig en besked.

Venlig hilsen

Tine Koefoed

Se hele beskrivelsen
Kristine Gaumitz Storm
Beskrivelse

Svømmetræner

Jeg blev medlem i sommeren 2012, da jeg kørte mit første stævne og blev bidt af sporten med det samme. Siden da er det blevet til en del meter i bassinet, mange gode cykelture og km i løbeskoene med OTK.Jeg glæder mig altid til træning med klubben.

Til dagligt læser jeg Klinisk Biomekanik (Kiropraktor) på Syddansk Universitet, og har derfor en stor interesse for menneskekroppen og dens potentiale.
Jeg har tidligere været fast svømmetræner på vores to yngste svømmehold – Vandhundene og Haletudserne, og fungerer nu som koordinator for børnesvømningen om lørdagen i Højme svømmehal.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Klubtræner
Alberte Schriver
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Casper Stenderup Korch
Beskrivelse

Svømmetræner

 Jeg er svømmetræner om mandagen.
Til tider kan undervisningen måske synes hård, men jeg lover, at ingen svømmer noget, jeg ikke selv har tæsket igennem de sidste 23 år af mit liv med klor som omdrejningspunkt heraf de seneste 5-6 år som triatlet på landsholdet – med svømning (og spurter) som paradedisciplin… spørg selv Javier Gomez ??
Alle, nye såvel som gamle, er altid velkomne til at tage fat i mig såfremt der måtte være nogen spørgsmål eller kommentarer til dagens program.  

Se hele beskrivelsen
Christina Sylvest Worm
Beskrivelse

 Svømmetræner

Jeg startede som konkurrencesvømmer for ca. 15 år siden og har efterfølgende taget rollen som svømmetræner til mig. Jeg brænder for, at give den viden jeg har tilegnet mig de sidste mange år videre til nogen der kan få glæde af den og at der skal være plads til alle i vandet - alt fra begyndere til rutinerede. Jeg studere på Biomedicin på Syddansk Universitet på kandidaten. Udover svømmetræner for OTK, underviser jeg også babyer/børn og voksne i H2Odense svømmeklub.

 

Se hele beskrivelsen
Miki Taagholt
Beskrivelse

Svømmetræner

 
Hej, jeg hedder Miki Mørck Taagholt. Jeg er 23 år gammel og læser til dagligt idræt og sundhed på Syddansk Universitet. Derudover er jeg triatlet og har været på landsholdet siden 2014. Jeg startede som svømmetræner i Farum tilbage i 2007, hvor jeg trænede alt fra vandskræk børn, til øvede børn, frem til 2013. I 2013 startede jeg som svømmetræner i Odense Triathlon klub og har været det lige siden 
Se hele beskrivelsen
Sissel My Olander
Beskrivelse
Spinnings instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Baadsgaard
Beskrivelse

Teknisk løbetræner

LØB OG TEKNIK i Odense Triatlon Klub

Jeg har været praktiserende fysioterapeut i 25 år og har i såvel elite som breddeidræt, arbejdet med skadeforebyggelse, behandling og præstationsfremme.

Jeg brænder for at forbedre bevægelsesøkonomien i det vi som mennesker foretager os, hvad enten vi skal løbe, skubbe en barnevogn eller rejse os fra en stol.

BEVÆGELSESØKONOMI er et spørgsmål om at omsætte energien i det vi laver, og undgå at ophobe energien i kroppen eller sende den andre steder hen, uden at få noget ud af den.

LØBEANALYSE og TEKNIK har haft min stor interesse i de sidste 15 år. LØBETEKNIKKEN betyder rigtig meget for LØBEØKONOMIEN og er derfor en vigtig del af at præstere i løb og undgå skader.

I LØBETEKNIK arbejder vi både med KROPPENS PARATHED til at lære at løbe og TEKNISKE GRUNDELEMENTER i bestræbelserne på at opnå en egen hensigtsmæssig LØBESTIL.

MEN VI LØBER OGSÅ !!!!!

For nogle kan det virke lidt nørdet men ALLE kan optimere/vedligeholde løbeteknikken - jeg hjælper og gør det simpelt udfra

”DET SKAL GIVE MENING - HA`LIDT TÅLMODIGHED”

OG

”DU SKAL MÆRKE HVAD DER ER RIGTIGT FØR DU MÆRKER HVAD DER VAR FORKERT”.

Jeg har selv dyrket mange idrætsgrene på forskelligt niveau men først begyndt at dyrke triatlon i en sen alder. Mht. løb opnåede jeg efter 5 år i militæret og under mit ophold på Aarhus Idrætshøjskole en 5. Plads i Marselisborgløbet i 1983 - tiden 38.10 (12 km). Jeg løb ikke i klub og der var ingen der dengang snakkede ret meget om løbeteknik og økonomi - jeg er dog sikker på at begge dele var til stede.

 


 

Se hele beskrivelsen
Lise Sohl Jeppesen
Beskrivelse

Svømmetræner

Jeg har været med i triathlonklubben i 20 år som aktiv triatlet og har startet OTK-børnesvømning op sammen med en gruppe forældre for fem år siden.    
Jeg har taget svømmelæreruddannelse på idrætsstudiet på SDU og tidligere undervist både børn, voksne, vandskrækkere og masters-svømmere i klubregi.

Jeg elsker selv at svømme, både i bassin og åbent vand og vil gerne give glæden ved svømning videre til alle de børn, vi har i OTK-børnesvømning. Her kan vi eksperimentere og prøve skøre lege over og under vandet. Vi kan grine og hygge, være gode venner og blive seje til svømning og vandaktiviteter.

Derfor glæder jeg mig altid til om lørdagen, hvor jeg kan komme ud og være sammen med “delfinerne”, som er det hold, jeg mest er tilknyttet.

Jeg har selv to børn der går på svømmeholdene.

Se hele beskrivelsen
Martin Bissenbacker Hansen
Beskrivelse

Cheftræner 

28 årig exilsønderjyde, med stor interesse for udholdenhedssport. Jeg har en fortid fra Hæren som befalingsmand, men har netop afsluttet min bachelor i idræt og sundhed. Igennem mine teenageår og frem til nu har trænerrollen altid været bærende indenfor både motorsport, løb, og ikke mindst triatlon. Dette er også min beskæftigelse til dagligt.
Som cheftræner i OTK vil du altid have mulighed for at kontakte mig eller spørge mig til råds ved behov.
Jeg vil fast være at finde til mandagssvømning, tirsdagsløb, onsdagscykling samt andre ikke fastlagte tider.
Telefon: 28606677
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Odense Triathlon Klub - Adamsgade 2 - 5000 Odense C - Tlf. 40385510